Klik op het logo om naar de dealerwebsite te gaan voor de nieuwste informatie!

ONTWORPEN DOOR FIETSDESIGN EXPERTS

Onze designers en ingenieurs zijn experts in hun vakgebied. Ze zijn zelf wild van fietsen en kunnen behoeften van consumenten doorvertalen naar geavanceerde producten en oplossingen

LICHTGEWICHT ONTWERP, MET WORTELS IN DE WIELERSPORT

Door onze samenwerking met professionele wielersportteams zijn we in staat om onze fietsen tot in de puntjes te perfectioneren. Onze fietsen zijn uitzonderlijk licht en glad afgewerkt, dankzij de naadloze integratie van componenten en onderdelen, en brengen professionele wielrenners naar de wereldtop.

HANDGEMAAKT DOOR ÉÉN TOEGEWIJDE MASTER MECHANIC

Een essentieel onderdeel van ons hoogwaardige productieproces is het vakmanschap van onze monteurs. Elke KOGA-fiets wordt door één monteur met de hand opgebouwd. We selecteren en trainen onze professionals op basis van hun vaardigheden en oog voor detail. Het resultaat is een fiets die is afgestemd op de wensen van fiets-connoisseurs. Bij elke KOGA-fiets zit een fietspaspoort met de naam en foto van de master mechanic die jouw fiets heeft gebouwd.

ALLES IN HET TEKEN VAN PERFECTIE

Elk frame, elk component en elk onderdeel is ontwikkeld om als één naadloos geheel te functioneren. Deze holistische aanpak resulteert in hoogwaardige kwaliteitsfietsen die tot in de kleinste details zijn geoptimaliseerd. Onze fietsen beschikken niet alleen over superieure rijeigenschappen met optimaal comfort en maximale controle, maar zien er ook nog eens strak en trendy uit. Het beste van twee werelden.

100% GETEST VOOR SUPERIEURE KWALITEIT

Prototypes en eerste productiemodellen worden in ons eigen Quality Center getest door een toegewijd testteam dat gebruikmaakt van de modernste apparatuur. Alle nieuwe fietsen worden intensief getest onder echte gebruiksomstandigheden. Dit betekent dat elke KOGA-fiets die onze fabriek verlaat, 100% getest en gecontroleerd is en perfect functioneert

DE KLANT STAAT CENTRAAL EN KRIJGT LEVENSLANGE GARANTIE

Wij willen fietsen maken waar jij blij van wordt. Bij een vraag of serviceverzoek zullen we er alles aan doen om je, via onze dealers of toegewijde klantenservice, te helpen. Alles draait om onze klanten, zodat jij zorgeloos op pad kunt.